Fra kunder som har fået lavet sang
I aner ikke hvor glad jer er for de søde hilsner jeg allerede har fået. TAK! Jeg vil blive glad hvis I vil skrive en hilsen i min gæstebog. Har I fået lavet sang hos mig, er I velkommne til at fortælle hvordan det gik med at synge den..

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af vivi jensen, d. 27-03-2006
Hey maryann.
sikken et sjovt foto med de søde katte som ikke har pels - de må da fryse i denne her tid : - D Det er dejligt at du har så mange hobbyer, og også med at skrive sange.Jeg har også flirtet lidt med at skrive sange, men kun til familien. Men hvis jeg skulle få lyst til at få en sang lavet, ville det blive af dig, og det bliver nok når min svigerinde runder det skarpe hjørne til næste år .Sender snart en mail til dig. Hygge Hejsa så længe min snut. Vivi


E-mail:
Skrevet af Birthe Andersen, d. 24-03-2006
Kære Mary-Ann.
Jeg synes bare at du er så dygtige til at skrive nogle gode sange. Men du har jo også mange års erfaring, trods din "unge" alder.
Kærlig hilsen fra.
Birthe.


E-mail:
Skrevet af Pia Rasmussen, d. 22-03-2006
Kære Mary-Ann

Hold da op nogle flotte anmeldelser du får på denne hjemmeside, men jeg ved jo også at du er knald dygtig, har jo nydt mange af dine sange:-)
Det var bare lige det jeg ville sige.
Hold dig munter.

Kærlig hilsen
Pia


E-mail:
Skrevet af Gunhild ebbesen, d. 20-03-2006
Kære Mary
Tusind, tusind mange tak for din uhyre store omsorg, som du putter så fint ind i dine sange.
Det betød meget for os, og vi vil gerne benytte os af dine talenter igen en anden gang.

Mvh Gunhild (du ved, hende med kreaturerne)


Skrevet af Egon Thorvaldsen, d. 20-03-2006
Kære Marianna.
Det var en dejlig sang du skrev til min 40 års fødselsdag. Alle sang med, og alle kneb en tåre bagefter. Sikke noget! Den var virkelig god, og jeg vil gerne allerede nu ligge bestilling ind til min mors fødselsdag. Kan jeg bare ringe til dig, ligesom sidst? Du er så hyggelig.

De kærligste hilsner fra Egon T.
P.s en hilsen fra konen.


E-mail:
Skrevet af Bennedigthe Lausersen, d. 20-03-2006
Kære Mary!
Jeg vil sige dig tak. Tak for alle de minder du har nedskrevet for os. Vi siger dig tak. Du er dygtig, rar og altid frisk på at skrive sange for os. Vi siger dig tak. Tusind tak, det var verdens bedste sang, til vores sølvbryllup den 11/3-06
Bennedigthe & Ernst


E-mail:
Skrevet af Krilars, d. 19-03-2006
Knaldgode sange du laver.
Hilsen Kri- lars


E-mail:
Skrevet af Jesper Nielsen, d. 19-03-2006
hej Mary-Ann.
Det var da godt du fik lavet en hjemmeside så vi kan skrive her og komme med kommentarer til de sange du laver. Det har jeg sagt til dig mange gange du skulle få lavet. Hvad skal jeg sige? De er simpelthen så gode at folk spurgte hvem der havde lavet den sjove sang til min mors fødselsdag og det fik de så at vide, hvorefter jeg ved du har fået bestilling på yderligere 4 af mine gæster. Du er ret god til det. Ses snart igen. Hlsen Jesper N.


E-mail:
Skrevet af Mette Frederiksen, d. 19-03-2006
Kære fru Larsen. Det er nogle helt vidunderlige gode sange du laver. Jeg skal snart bruge en til min mands runde fødselsdag, og så hører du fra mig.
Venlig hilsen Mette Frederiksen


E-mail:
Skrevet af Susanne Birgitsen, d. 19-03-2006
Hej Mary-Ann.
Flot flot gået. Vi var simpelthen så glæde ved vores kobberbryllup, over den sang jeg havde bestilt hos dig. Der var ikke et øje tørt, Ja heller ikke hos Åge, som ellers aldrig græder.
Tak fordi du fuldendte vores fest.

Susanne


Hjemmeside: birgitsen@mail.dk
Skrevet af Torben Guvalsen, d. 19-03-2006
Til Mary-Ann.
Jeg er meget fasineret over dine talenter indenfor sangskrivning. Til vores fest blev der klappet meget, efter vi havde sunget den sang jeg havde bestilt hos dig. Jeg mener at dine talenter går lidt til spilde ved, at du kun skriver sange til fester, jeg mener du bør sælge dine sange til evt. Søs Finger eller lign. Jeg glæder mig til, at vi skal købe sang hos dig igen.
VH Torben.


E-mail:
Skrevet af Birthe, d. 19-03-2006
Tillykke med din nye side.
Skal nok benytte dig når jeg engang igen skal ha' lavet sang.
Knus fra Birthe.


E-mail:

Nyeste kommentarer

06.09 | 15:50

Hej Mary Annn
Så blev det endelig tid til Lauras konfirmation, og den sang du lavede for mig blev endelig fyret af. Hvor var den god jeg er så tilfreds. Venlig

...
31.08 | 21:12

Hej
vil lige høre om du kan nå en gulvbryllupssang til d 19/9

...
31.08 | 19:44

kan du nå en konfirmationssang til d 12/9.

...
17.08 | 18:37

Ville lige høre en du kan nå en sang til d. 13/9 en konfirmation sang til en pige

...