Fra kunder som har fået lavet sang
I aner ikke hvor glad jer er for de søde hilsner jeg allerede har fået. TAK! Jeg vil blive glad hvis I vil skrive en hilsen i min gæstebog. Har I fået lavet sang hos mig, er I velkommne til at fortælle hvordan det gik med at synge den..

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Krilars, d. 19-03-2006
Knaldgode sange du laver.
Hilsen Kri- lars


E-mail:
Skrevet af Jesper Nielsen, d. 19-03-2006
hej Mary-Ann.
Det var da godt du fik lavet en hjemmeside så vi kan skrive her og komme med kommentarer til de sange du laver. Det har jeg sagt til dig mange gange du skulle få lavet. Hvad skal jeg sige? De er simpelthen så gode at folk spurgte hvem der havde lavet den sjove sang til min mors fødselsdag og det fik de så at vide, hvorefter jeg ved du har fået bestilling på yderligere 4 af mine gæster. Du er ret god til det. Ses snart igen. Hlsen Jesper N.


E-mail:
Skrevet af Mette Frederiksen, d. 19-03-2006
Kære fru Larsen. Det er nogle helt vidunderlige gode sange du laver. Jeg skal snart bruge en til min mands runde fødselsdag, og så hører du fra mig.
Venlig hilsen Mette Frederiksen


E-mail:
Skrevet af Susanne Birgitsen, d. 19-03-2006
Hej Mary-Ann.
Flot flot gået. Vi var simpelthen så glæde ved vores kobberbryllup, over den sang jeg havde bestilt hos dig. Der var ikke et øje tørt, Ja heller ikke hos Åge, som ellers aldrig græder.
Tak fordi du fuldendte vores fest.

Susanne


Hjemmeside: birgitsen@mail.dk
Skrevet af Torben Guvalsen, d. 19-03-2006
Til Mary-Ann.
Jeg er meget fasineret over dine talenter indenfor sangskrivning. Til vores fest blev der klappet meget, efter vi havde sunget den sang jeg havde bestilt hos dig. Jeg mener at dine talenter går lidt til spilde ved, at du kun skriver sange til fester, jeg mener du bør sælge dine sange til evt. Søs Finger eller lign. Jeg glæder mig til, at vi skal købe sang hos dig igen.
VH Torben.


E-mail:
Skrevet af Birthe, d. 19-03-2006
Tillykke med din nye side.
Skal nok benytte dig når jeg engang igen skal ha' lavet sang.
Knus fra Birthe.


E-mail:

Nyeste kommentarer

11.02 | 13:23

Hej Mary - Ann.
Jeg mener vi har sendt dig stikord til Kaspers konfirmation, men vigarhaft problemer med vores computer. Skriv lige til mig hvis det er ok. Vh M

...
04.02 | 14:15

Hej Mary - Ann .
Mon du har tid til at skrive en sang til mit barnebarn, han skal konfirmeres den 10- 5 - 2020. Vil du kontakte mig på 23205597. Vh Marianne.

...
21.01 | 12:27

Hej. Hvad tager du for en takke sang til mor og far (konfirmation). Kan du evt. lave den med en melodien fra Poul krebs. Mvh Sabrina

...
10.01 | 09:31

Hej vil høre hvad du tager for en sang til en konfirmation til en pige skal konfirmeres i år 3/5 2020. Hvor kommer du fra i landet hilsen heidi mouritsen

...