Midtsjællands rimsmed.

Fra kunder som har fået lavet sang

I aner ikke hvor glad jer er for de søde hilsner jeg allerede har fået. TAK! Jeg vil blive glad hvis I vil skrive en hilsen i min gæstebog. Har I fået lavet sang hos mig, er I velkommne til at fortælle hvordan det gik med at synge den..

Skrevet af jonna, d. 11-08-2009

hejsa
var lige inde og kikke dine roser, og sendte dig osse en mail ang. en sang ............. sød hund du har og kanon hjemmeside
hilsen Jonna

Skrevet af Henrik Brisson, d. 31-07-2009

Kære Mary-Ann
Tak for en god sang til vores venners dobbelte 50-års fødselsdag. De input som vi giver dig - rammer du altid plet med i dine sange. Det er absolut ikke sidste gang, at vi gør brug af dit sangskriver-talent.

Mvh
Henrik Brisson

Skrevet af Tina Salling-Thomsen, d. 25-07-2009

Tak for en god sang til vores datters konfirmation. Du var meget hurtig og sangen var bare god. Du fik de ting med vi gerne ville have, og gæsterne syntes også den var god. Samtidig syntes jeg det er en beskeden pris du tager. Skulle have brugt dig igen nu, men kan se du (desværre for mig) holder en velfortjent ferie. Hilsen Tina Salling-Thomsen

E-mail:

Hjemmeside:

Skrevet af Sanne, d. 22-07-2009

Hej Mary-Ann
Tusind tak for en fantastisk hurtig hjælp med en personlig sang til min datters konfirmation. Den var bare super.
De bedste hilsner
Sanne

Skrevet af anni johansen, d. 20-07-2009

hej mary-ann mange tak for sangen til lisbet jeg synes den er rigtig god du har vel nok fået meget med glæder mig til at vi skal synge den ps.. jeg ærver mig over at jeg ikke fik dig til at lave en lille sang fra hendes børn men det er jo for sent da du skal på ferie. mange hilsner og god ferie fra anni johansen.

Skrevet af anni johansen, d. 14-07-2009

hej mary-ann jeg prøvede igår aftes at sende dig nogle ord til en sang men jeg kan ikke se om du har modtaget den vil du være sød at give mig en besked hilsen anni johansen

Skrevet af Sonja Skov, d. 12-07-2009

Hej Mary-Ann
Tak for en dejlig sang til min søn og svigerdatters bryllup. Den blev en stor succes.
Venlig hilsen
Sonja

Skrevet af Bettina Jensen, d. 10-07-2009

Hej Mary Ann!

Tak for en rigtig god sang til Andreas konfirmation den 21/5-2009. Han blev meget glad for den og vi havde en skøn dag.

Hilsen og på gensyn!
Bettina Jensen Stenlille

Skrevet af inge-lise Fritze Christensen, d. 09-07-2009

Hej. Jeg leder efter en han bichon frise´da vi gerne vil ha´parret vores hun d. 20.7. Er jeres en han og hvor gammel...og må den?
Kærlig hilsen Inge-Lise. Vi er på ferie 10.7 -19.7

Skrevet af Marlene, d. 15-06-2009

Hej Mary Ann, som lovet vender jeg tilbage for at give feedback i din gæstebog, jeg kan varmt anbefale andre at bruge dig, den sang du lavede til min Mor´s 60 års fødselsdag var bare suverænt, tak for det ;O)

Hilsen Marlene

Skrevet af Stella, d. 27-05-2009

Hej Mary-Ann.
1000 tak for sangen, den var are så god, og Amanda synes den var sjov, kunne høre hende sidde og fnise lidt under den ;o)

Kan varmt anbefale dig i fremtiden, og måske jeg kommer igen om et par år når min nevø skal konfirmeres :-)

Varme hilsner fra Stella

Skrevet af Bettina Jægenø, d. 24-05-2009

Tusind tak for en fin sang til vores søns Marcs konfirmation d. 21/5. Vi ved, vi var i sidste øjeblik, men du havde jo klaret en flot sang til vores datters konfirmation for 3 år siden. Og begge gange synes vores gæster, at de var gode og lette at synge. Mange tak.

Skrevet af Hanne Hansen, d. 23-05-2009

Kære Mary-Ann

Tusind tak for den meget gode sang i anledning af Malene's konfirmation den 21. maj. Det var en fantastik sang. Alle roste din sang. Det var imponerende at du får så mange ting med. Vi kan varmt anbefale dine lyriske evner.

Skrevet af Annika Madsen, d. 18-05-2009

Hejsa Mary-ann.
Vi snakked over tlf. søn. d.17-5, her er der lidt noter, omkring den 50 årige fødselsdag, vi skal til.
Forslag ang. Melodier: Se den lille kattekilling, i en kælder sort som kul, det var en lørdag aften, jeg ved en lækerede.
Lidt om personen: Faldt engang i en stor vand pyt, en del beruset og troed, at han ville drukne.Går meget op i hans kamera (gæt et øre, eller en næse). Det er ikke nemt og fiske, når fisken stikker af med stangen.Han er en rigtig guttermand, der altid er hjælpsom, og har en god humor.Han er en meget tralvlt mand, men hjemme gymnatik med solveig(konen) er der altid tid til.Han dummer sig tit. En rigtig gør det selv mand.Kan ikke lide at tabe et væddesmål.Han er heldig at have en kone, der kan hjælpe ham, når der indtræffer små uheld indendøres(sengen). Har du smøger nok til i aften?Skrevet af Marie Overgård Møller, d. 09-05-2009

Hej Mary-Ann,
Tusind tak for en super god sang til min lille brors konformation d. 8 maj. Den var et hit hos både gæster og konfirmand.
Hilsen Marie Overgård Møller.

Nyeste kommentarer

30.04 | 07:01

hej kan du skrive en konfirmationssang til en pige skal bruge den til den 13 maj

28.04 | 09:26

Hej :) Er det muligt at få lavet en sang til min søsters 40 års fødselsdag...

17.04 | 10:56

Er der nogen der kan hjælpe mig med at skrive til til min datters konfirmation?

08.04 | 07:49

hej kan du hjælpe mig med en konfirmationsang ,til den 14 maj 2022 hilsen Berit