Midtsjællands rimsmed.

Fra kunder som har fået lavet sang

I aner ikke hvor glad jer er for de søde hilsner jeg allerede har fået. TAK! Jeg vil blive glad hvis I vil skrive en hilsen i min gæstebog. Har I fået lavet sang hos mig, er I velkommne til at fortælle hvordan det gik med at synge den..

Skrevet af Sussie, d. 19-05-2006

Kære Mary-Ann:)
1000 tak for sangen til Nicolai's konfirmation:) Alle sang lystigt med og den bragte lykke hos Nicolai.
Mange hilsner fra
Sussie

Skrevet af pia, d. 18-05-2006

tak for kikket der kommer muligvis en bestilling herfra til mine forældres sølvbryllup

Skrevet af Mona Jack Pernille, d. 03-05-2006

Hejza,tusind tak for den skønne sang,den gjorde stor lykke,alle sang godt med og syntes at forfatteren fortjente masser af ros,vi anbefaler dig alle vegne og vender tibage snart igen
mange kærlige tanker fra OS

Skrevet af Jette Frandsen, d. 03-04-2006

Hej Mary-Ann.Den første sang du lavede til mig ligger 4 år tilbage, men den var så god at folk talte meget om den. Nu har du igen lavet sang og denne gang til min far og den var mindst ligeså god. Vender tilbage til næste forår med bestilling af sang.
Kærligst Jette Frandsen

Skrevet af Bente Kyed, d. 02-04-2006

Kære Mary-Ann
Tusind millioner tak for din flotte sang. Den skal nok gøre lykke. Vi øver os i "Lille frække Frederik" det bedste vi har lært. Vi siger også tak for al din hjælpsomhed og interesse i, at vi får en super sang til fødselsdagen. Vi vender tilbage og vil samtidig anbefale dig til venner og familie. Du har virkelig fortjent stor ros.
Mange venlige hilsner
Bente

Skrevet af Pia Meier, d. 28-03-2006

Ingen tvivl Mary-Ann, du er simpelthen knaldende dygtig til at skrive sange, har set eksempler på din kunnen og det er bare helt i top. Men hvad kan du ikke?
Mange kærlige hilsner fra Pia Meier

Skrevet af Susanne Nielsen, d. 28-03-2006

Hej Mary-Ann. Så fik vi atter en sang som du har lavet.Den var meget rørende og alle sang med af fuld hals.Bagefter klappede de. Vender tilbage til efteråret hvor jeg skal bruge en sang til min fars 60 års dag. Hilsen Susanne Nielsen.

Skrevet af vivi jensen, d. 27-03-2006

Hey maryann.
sikken et sjovt foto med de søde katte som ikke har pels - de må da fryse i denne her tid : - D Det er dejligt at du har så mange hobbyer, og også med at skrive sange.Jeg har også flirtet lidt med at skrive sange, men kun til familien. Men hvis jeg skulle få lyst til at få en sang lavet, ville det blive af dig, og det bliver nok når min svigerinde runder det skarpe hjørne til næste år .Sender snart en mail til dig. Hygge Hejsa så længe min snut. Vivi

Skrevet af Birthe Andersen, d. 24-03-2006

Kære Mary-Ann.
Jeg synes bare at du er så dygtige til at skrive nogle gode sange. Men du har jo også mange års erfaring, trods din "unge" alder.
Kærlig hilsen fra.
Birthe.

Skrevet af Pia Rasmussen, d. 22-03-2006

Kære Mary-Ann

Hold da op nogle flotte anmeldelser du får på denne hjemmeside, men jeg ved jo også at du er knald dygtig, har jo nydt mange af dine sange:-)
Det var bare lige det jeg ville sige.
Hold dig munter.

Kærlig hilsen
Pia

Skrevet af Gunhild ebbesen, d. 20-03-2006

Kære Mary
Tusind, tusind mange tak for din uhyre store omsorg, som du putter så fint ind i dine sange.
Det betød meget for os, og vi vil gerne benytte os af dine talenter igen en anden gang.

Mvh Gunhild (du ved, hende med kreaturerne)

Skrevet af Egon Thorvaldsen, d. 20-03-2006

Kære Marianna.
Det var en dejlig sang du skrev til min 40 års fødselsdag. Alle sang med, og alle kneb en tåre bagefter. Sikke noget! Den var virkelig god, og jeg vil gerne allerede nu ligge bestilling ind til min mors fødselsdag. Kan jeg bare ringe til dig, ligesom sidst? Du er så hyggelig.

De kærligste hilsner fra Egon T.
P.s en hilsen fra konen.

Skrevet af Bennedigthe Lausersen, d. 20-03-2006

Kære Mary!
Jeg vil sige dig tak. Tak for alle de minder du har nedskrevet for os. Vi siger dig tak. Du er dygtig, rar og altid frisk på at skrive sange for os. Vi siger dig tak. Tusind tak, det var verdens bedste sang, til vores sølvbryllup den 11/3-06
Bennedigthe & Ernst

E-mail:

Skrevet af Krilars, d. 19-03-2006

Knaldgode sange du laver.
Hilsen Kri- lars

Skrevet af Jesper Nielsen, d. 19-03-2006

hej Mary-Ann.
Det var da godt du fik lavet en hjemmeside så vi kan skrive her og komme med kommentarer til de sange du laver. Det har jeg sagt til dig mange gange du skulle få lavet. Hvad skal jeg sige? De er simpelthen så gode at folk spurgte hvem der havde lavet den sjove sang til min mors fødselsdag og det fik de så at vide, hvorefter jeg ved du har fået bestilling på yderligere 4 af mine gæster. Du er ret god til det. Ses snart igen. Hlsen Jesper N.

Vi klappede af din sang..

Nyeste kommentarer

30.04 | 07:01

hej kan du skrive en konfirmationssang til en pige skal bruge den til den 13 maj

28.04 | 09:26

Hej :) Er det muligt at få lavet en sang til min søsters 40 års fødselsdag...

17.04 | 10:56

Er der nogen der kan hjælpe mig med at skrive til til min datters konfirmation?

08.04 | 07:49

hej kan du hjælpe mig med en konfirmationsang ,til den 14 maj 2022 hilsen Berit